Voorjaarsconcert 2015: sWing gaat werelds!

Zaterdag 28 maart gaat sWing werelds met het concert 'I sing You Sing’ Het optreden in het Witte Kerkje begint om 20.15 uur.

sWing neemt u mee naar o.a. Ghana, Frankrijk, Kroatië, Jamaica, Ierland en Spanje. Naast liederen dragen de koorleden gedichten voor. Bij binnenkomst brengen Clementine Sengers en Simon Peek u al gelijk in de juiste stemming met hun muziek op de trekzak. Hans van der Laan begeleidt ons op dwarsfluit bij het bekende nummer Paris s'éveille.

Het gastoptreden van de band 4/4 All uit Castricum, die ons tevens op de accordeon begeleidt bij het nummer Aan de Amsterdamse Grachten maakt het concert tot een gevarieerd geheel. sWing is een gemengd koor dat onder leiding van Olaf van Rijn veelal vierstemmig zingt. De pianobegeleiding is in handen van Hendrik-Jan Bosma.

Zaal open: 19.30 uur Entree: volwassenen € 8,50 Kinderen t/m 14 jaar € 4,50 (inclusief consumptie). Voorverkoop bij BRUNA (Heerenweg 67) en de Schrijverij, zowel bij het station als in winkelcentrum Het Hoekstuk. Tevens verkoop aan de kassa. Daar graag gepast betalen.

 

 

Meer info: