Tiende Kerstconcert in Witte Kerkje

Een heerlijke kerststemming en een “Warm Welkom”. Daar draait het allemaal om in het tiende kerstconcert in het Witte kerkje dat plaats vindt op 19 december 2015. De uitvoering is in handen vankoor sWing uit Heiloo samen met de groep enthousiaste dwarsfluiters ‘Martin in ’t Veld’ van Muziekschool Heiloo.

sWing brengt een afwisselend programma met veelal vierstemmige kerstliederen uit verschillende landen. Hendrik Jan Bosma begeleidt het koor op de piano. Door de goede akoestiek komen de klanken van zang en piano prachtig tot hun recht.

Naast liedjes dragen de koorleden gedichten voor. De dwarsfluitgroep verzorgt bovendien een muzikaal intermezzo met een gevarieerd repertoire.

sWing is een enthousiast gemengd koor dat zich onder leiding van dirigent en zangdocent Olaf van Rijn heeft ontwikkeld tot één van de beste koren in de regio. Olaf weet zijn vakkennis op ongedwongen wijze over te brengen. Inmiddels zwaait hij al veertig jaar het stokje bij diverse koren in Noord-Holland.

Naast kerstliederen omvat het repertoire van sWing onder meer bekende nummers als Viva la Vida ( Coldplay), Englishman in New York (Sting) en So Incredible (Ilse de Lange). Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, vooral bassen en baritons.

Nieuwsgierig? Kom dan luisteren. Een eerder kerstconcert van sWing in het Witte Kerkje was volledig uitverkocht. Ook dit jaar verwachten we weer veel bezoekers.

Aanvang: 20.15 uur. Zaal open: 19.45 uur.

Entree inclusief 1 consumptie in de pauze: volwassenen € 8,50, kinderen t/m 14 jaar € 4,50.

Voorverkoop vanaf 9 december bij de Schrijverij (bij het station en in winkelcentrum Het Hoekstuk) en bij Bruna ( ’t Loo). Tevens verkoop aan de kassa. Meer informatie

zie ook: http://beatfm.nl/nieuws/article/15310446/19-december-kerstconcert-swing-...

http://www.koorswing.nl/kerstconcert-2015

http://www.uitzinnig.nl/agenda/19679-kerstconcert-warm-welkom-koor-swing...

http://www.dichtbij.nl/groot-alkmaar/agenda/945921/kerstconcert-warm-wel...

http://www.korenbond-nh.nl/koor-swing-heiloo-geeft-kerstconcert-op-19-december/

Meer info: