Repetities

Repetities

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de openbare basisschool De Springschans, Breedelaan 6 in Heiloo. Tijdens de repetities werken we hard en streven we naar kwaliteit in een vrolijke en ontspannen sfeer.
Na een lange periode van niet reperteren vanwege de coronamaatregelen, waren wij begin september 2020 weer van start gegaan. Wij deden dit volgens de richtlijnen van het Korennetwerk Nederland. Helaas volgde de tweede golf en zagen wij ons genoodzaakt vanaf 22 oktober de normale repetities weer te staken. We repeteren vanaf die datum via Zoom. Gewoon elke woensdagavond van 20.00 tot 2130 uur. Minder leuk dan het samen zingen natuurlijk, maar tóch lekker zingen. En daarbij blijven we hopen op betere tijden!

Concerten

sWing treedt verschillende keren per jaar op tijdens korenfestivals en andere muzikale evenementen zoals de Music Meeting Heiloo, of met Kerst in het Witte kerkje in Heiloo. Tenminste eenmaal per jaar geven we een concert, waarbij we in het programma het zingen van liederen afwisselen met teksten en muzikale bijdragen van gasten. 

Café Chantant

Gezelligheid en saamhorigheid zijn belangrijk voor ons koor. Daarom is er iedere eerste woensdagavond van de maand na de repetitie Café Chantant. Dan is er uitgebreid tijd om even bij te praten met een hapje en drankje.