Nieuws

Op 9 mei 2020 zou er een concert plaatsvinden in het Witte Kerkje te Heiloo in het kader van 75 jaar bevrijding. Dit zouden we samen uitvoeren met het koor 'One More Voice'. Dit concert werd helaas uitgesteld tot nader orde, i.v.m. de coronamaatregelen.

Op zaterdag 14 december 2019 heeft het koor 2 kerstconcerten gegeven in het Witte Kerkje te Heiloo.
's Middags samen met kinderen van de Benedictusschool uit Heiloo. Door hen werd gezongen en werden muziekinstrumenten bespeeld. Afgewisseld met liederen die het koor ten gehore bracht.

Op zondag 4 november 2018 heeft het koor een 'theaterconcert' gegeven in de Cultuurkoepel van Heiloo.

Zaterdag 26 november 2015 vindt in De Witte Kerk in Heiloo het najaarsconcert “In Vervoering” plaats. sWing brengt u deze avond onder leiding van dirigent Olaf van Rijn in vervoering met nummers als Fly me to the Moon, Colors of the Wind, Skyfall (Adele) en Zing, Vecht, Huil van Ramses Shaffy.

Help onze dirigent Olaf van Rijn uit de brand! Dat is letterlijk en figuurlijk het doel van het benefietconcert op zaterdagavond 2 juli in De Rietschoot in Koedijk. De koren van Olaf van Rijn hebben de handen ineengeslagen om geld in te zamelen waarmee de dirigent een nieuwe start kan maken.

Op 11 mei j.l. heeft koor sWing Olaf van Rijn in het zonnetje gezet door voor hem een feestelijk concert te organiseren voor zijn 40-jarig jubileum in de aula van de basisschool de Springschans.

Op woensdag 15 en 22 juni  vindt een  open repetitie plaats. Wil je een keer meezingen met sWing? Dan is dit echt iets voor jou. Ervaring is niet noodzakelijk, want zingen kun je leren!

Zaterdag 4 juni vindt op het GGZ terrein in Heiloo voor de derde keer de Music Meeting plaats. Dit keer staat het jaarlijks terugkerende evenement in het teken van muziek en theater. Het belooft wederom een heus spektakel te worden.

Een heerlijke kerststemming en een “Warm Welkom”. Daar draait het allemaal om in het tiende kerstconcert in het Witte kerkje dat plaats vindt op 19 december 2015.

Zaterdag 19 december geeft koor sWing uit Heiloo het concert “Warm Welkom” in het Witte Kerkje samen met de groep enthousiaste dwarsfluiters ‘Martin in ’t Veld’ van Muziekschool Heiloo.

Pagina's