Lid worden

Lid worden

Niet iedereen barst van het zangtalent, maar dat is ook helemaal niet nodig.
Wat we belangrijk vinden is dat je je inzet voor het koor door aanwezig te zijn op de repetities en je indien nodig thuis voorbereidt.
Het is handig als je bladmuziek kunt lezen maar niet verplicht. Al doende pik je het wel op en de dirigent is altijd bereid iets uit te leggen.

We hebben het liefst dat je je bezoek van tevoren even aankondigt. We nemen dan een map voor je mee en koppelen je de eerste keren aan een ervaren koorlid. Die kan je alvast een beetje wegwijs maken. Dat geeft houvast.

Wil je lid worden? Neem dan contact op met onze secretaris Ellen Dales en kom een keer meezingen. Telefoon 06-49142062, of klik op het envelopje. Na drie keer meezingen neemt de dirigent eventueel een stemtest af en bepaalt naar aanleiding hiervan of je stem in het koor past.

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de openbare basisschool De Springschans, Breedelaan 6 in Heiloo.

Contributie

De contributie bedraagt €180,- per jaar. Van dit geld betalen we onder meer de dirigent, de pianist en de repetitieruimte.