Foto's

Klik op een foto om de serie te bekijken. Met behulp van de pijltjes onderaan krijg je alle foto's in beeld.

Nieuwe groepsfoto's

Nieuwe groepsfoto's

In mei 2018 heeft Ton Thomassen nieuwe groepsfoto's van sWing gemaakt bij de Cultuurkoepel in Heiloo.

Ton Thomassen fotografeerde sWing voor Muzikale Verbeelding

Ton Thomassen fotografeerde sWing voor Muzikale Verbeelding

Music Meeting Heiloo 2017 stond in het teken van Muzikale Verbeelding. Ton Thomassen, onze huisfotograaf, maakte deze presentatie voor vertoning tijdens een optreden van sWing op de Music Meeting. Een bijzonder geslaagd project.

Koor sWing brengt Romeo en Julia!

Koor sWing brengt Romeo en Julia!

Op zaterdag 4 juni 2016 vond de Music Meeting in Heiloo plaats. In het kader van het thema muziektheater trad sWing op met de voorstelling Romeo en Julia. Theatermaker en dramadocent Jaap Nijhof nam het publiek als verteller mee naar de tijd van dit bekende liefdeskoppel. Met de combinatie van zingen en acteren verlegde sWing weer een grens voor zichzelf.

Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder

Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder

Onlangs is koor sWing geselecteerd om video-opname te laten maken van het nummer Zing, Vecht, Huil. Bid, Lach, Werk, en Bewonder van Ramses Shaffy. Op 8 juni vonden de opnames plaats bij het Witte Kerkje in Heiloo. Onze fotograaf Ton Thomassen was uiteraard ook aanwezig en maakte deze leuke foto's. We vormen met zijn allen woord Werk. Met een drone werd er van bovenaf gefilmd waardoor het woord straks goed te zien zal zijn!

Dirigent Olaf veertig jaar in het vak

Dirigent Olaf veertig jaar in het vak

Veertig jaar het stokje zwaaien verdient wel een feestje. En dus werd dirigent Olaf van Rijn 11 mei jl. eens flink in de bloemetjes gezet. Een gevarieerd programma met optredens van onder meer het duo Donna Musica, les Boutons Joyeux en het kwartet Achterom zorgden voor een topavond.

Kerstconcert "Een Warm Welkom", 19 december 2015

Kerstconcert "Een Warm Welkom", 19 december 2015

Vrolijkheid en blijheid, een gevarieerd programma met zang en dwarsfluitmuziek en een sfeervolle goed gevulde kerk. Het was er allemaal bij het kerstconcert “Een Warm Welkom". sWing en het dwarsfluitensemble Martin in ’t Veld gaven het publiek waar het voor gekomen was: een heerlijke avond vol kerstmuziek om in de stemming te komen voor de feestdagen. Iedereen ging in opperbeste stemming naar huis.

Voorjaarsconcert I Sing You Sing

Voorjaarsconcert I Sing You Sing

Zwoele Jamaicaanse nachten, een ontwakend Parijs en afscheid van geliefden in Ierland en Schotland. Op 28 maart ging sWing werelds in haar voorjaarsconcert I Sing You Sing. Gevoelige snaren en vrolijke noten wisselden elkaar af in liederen als Paris s’éveille (met prachtig fluitspel van Hans van der Laar), Loch Lomond, Danny Boy, En Espana, Por la Puente Juana, Fatal la parte en I Sing You Sing.