Dirigent

Mag ik mij even voorstellen?

Sinds 2014 ben ik, Caroline Offerhaus, met veel plezier werkzaam als dirigent. Na afronding van de meerjarige dirigentenopleiding in Utrecht heb ik verschillende koren geleid, zoals een shanty-, een project-, en een bedrijfskoor. Op dit moment dirigeer ik, naast Koor sWing, tevens zangvereniging Excelsior in Dirkshorn.

Naast mijn activiteiten als dirigent ben ik als onderwijsadviseur werkzaam bij een Amsterdams organisatie-adviesbureau. Deze combinatie van werkzaamheden vind ik heerlijk: afwisselend met zowel hoofd, hart en (letterlijk) handen.

Sinds 2000 woon ik met mijn man en (inmiddels uitwonende) drie zoons in Heiloo.In onze vrije tijd genieten we van zeilen, wandelen en fietsen. Daarnaast is muziek een zich herhalend thema in ons bestaan. Mijn man en ik hebben elkaar ontmoet bij studentenkoor Dekoor in Utrecht en zowel wijzelf als onze zoons zijn muzikaal actief in koren en (studenten)orkesten.

Tussen 2000 en 2010 heb ik een aantal jaren als alt bij sWing gezongen. Ik vind het erg inspirerend om nu als dirigent samen met het koor te genieten van en te werken aan een mooi en divers koorrepertoire.